bogii написа:идеята да сме модерни и малко да експериментираме и да оцелим точната рецепта ще има грешки и добри попадения като цяло калсик сървари вече са малко или много са отживелица лапетата искат шареники глезотиики за мен както и за вас това спред мен е без значение аз влзиам да си направя кефа да си почина и да изпиа неколко бири и да затворя деня

Както бях казал и в чата, в момента се опитваме да угодим на масовата публика, масовата аудитория, защото примерно на мен, XeRo, 2GOOD ще ни е приятно да играем в класически сървър без шарении и без звуци, но на лапетиите, които съставят голяма част от нашия таргет, им е по-приятно друго. Опитваме се на база проучване на конкуренцията да разберем какво се играе и да го направим. Конкретно за 850 долара стартови, на мен ми се вижда добре, защото си по-свободен и все пак не сме на турнир.
Edit: тримата червени е всъщност много добре - не се взимат еднолично решенията и се подлагат на обсъждане в парламент минимум от 3-ма

а и както сега, го пускаме на референдум - когато не можем да достигнем до единодушно решение.
П.С. Единственото червено ми е в ника, във връзка с днешните парламентарни избори го казвам